Hvad er Ambient light

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Shop led
Copy of Copy of Copy of Copy of Smoke Youtube Channel Art Banner Template (3)
previous arrow
next arrow

Hvad er Ambient light

Ambient light også kaldt Ambient belysning i biler er blevet mere og mere populært i de senere år, hvilket tilføjer et strejf af sofistikering og stil til interiøret på bilen. Denne type belysning er designet til at give en blød, indirekte belysning, der forbedrer den generelle stemning inde i køretøjet.

Fordele ved ambient belysning

En af de vigtigste fordele ved Ambient belysning er dens evne til at skabe en mere afslappende og behagelig køreoplevelse. Ved at oplyse interiøret med blødt lys, kan Ambient belysning hjælpe med at reducere øjenbelastningen og skabe en mere indbydende atmosfære for både føreren og passagererne.

Ud over atgive et andet look i kabinen tjener ambient belysning også praktiske formål. For eksempel kan den give en skånsom belysning af bilens interiør om natten, hvilket gør det nemmere at lokalisere genstande og betjeningselementer uden behov for skarpt distraherende loftlys.

Kan min bil få ambient lys

Mange ny biler kommer med ambient lys fra fabrikken eller som ekstra tilbehør.

Men hos autolight.dk har vi selvfølgelig mulighed for at kunne lave det i næsten alle biler nye som gamle vi har et stort udvalg af model bestemte pakker som er lavet til den enkelte model har vi ikke din model i shoppen kan den for det meste skaffes hjem. Ud over model bedstemte pakker har vi Scan lumen oem look pakke som vi har udviklet igennem 6 år sammen med scan lumen til at give et næsten originalt look til de biler man ikke kan få en oem pakke til

i kan altid kontakte os på Shop@Autolight.dk eller på 71539054 så vil vi hjælpe med den bedste løsning til jeres bil

https://autolight.dk/vare-kategori/ambient-lys/